Ποιοί είμαστε

Ο δικτυακός τόπος Giotakanata.gr είναι ένα νέος δικτυακός τόπος που λειτουργεί παράλληλα με το φυσικό κατάστημα της εταιρίας Γιώτα Κανάτα με τον διακριτικό τίτλο «GK Giota Kanata» (ΑΦΜ 035285142,  ΔΟΥ Γλυφάδας, Αρ.Γ.Ε.ΜΗ 116916101000) που εδρεύει στο Παλαιό Φάληρο Αττικής (Λεωφ.Αγ.Βαρβάρας 53,Τ.Κ.17563,τηλ. 210 9828859)  με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο στο χώρο του γυναικείου και ανδρικού εσωρούχου, πυτζάμας και μαγιό. Με πλήρη γνώση τη σχέση ποιότητας-τιμής, προσφέρουμε τις γνωστότερες ευρωπαϊκές και ελληνικές εταιρίες σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Μερικές από τις εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε: Calvin Klein, Vamp, Jeannette, Claire Katrania, Valege, Gossard, Triumph, Sloggi, Chantelle, Passionata, Apple, Naturana, Relax, Harmony, Miss Crool, Kayal, Erka, Lucero, Helen, Ider κ.ά.  Aπευθυνόμαστε σε όσους θέλουν να ξεχωρίζουν και να αποκτήσουν τα πιο ιδιαίτερα και καλαίσθητα προϊόντα σε πραγματικά οικονομικές και προσιτές τιμές.

Πέρα όμως από την αισθητική και την ποιότητα των προΪόντων μας, αυτό που μας καθιστά ξεχωριστούς είναι η προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση που δέχονται οι πελάτες μας, και αυτό επιβεβαιώνεται με τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των επισκεπτών.