Πολιτική Επιστροφών

Ποιά είναι η πολιτική επιστροφών στο Giotakanata.gr;


Γίνονται δεκτά όλα τα προϊόντα που είναι αχρησιμοποίητα, αφόρετα και στην αρχική τους συσκευασία εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους. Δεν επιστρέφονται τα εσώρουχα , tα καλτσόν και τα κολάν για λόγους υγιεινής. Tα είδη που βρίσκονται σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ αλλάζονται μόνο με είδη  ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Απλά συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής που υπάρχει στο site και ταχυδρομείτε το προϊόν στην παρακάτω διεύθυνση. 

Τα έξοδα μεταφορικών  για τις επιστροφές βαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον αγοραστή. Σε περίπτωση που χρεωθεί η εταιρεία, τότε το κόστος των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 12.50  ευρώ και θα αφαιρούνται από την επόμενη παραγγελία ή από την επιστροφή χρημάτων.


  Giota Kanata


Τμήμα Επιστροφών


Αγίας Βαρβάρας 53 


ΠΑΛΑΙΌ ΦΆΛΗΡΟ 175 63


Μπορείτε, επίσης να μας ενημερώσετε για την επιστροφή/αντικατάσταση ενός προϊόντος στο 210 9828859 ώστε να εξυπηρετηθείτε άμεσα και εύκολα. Tα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.


Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής  ενός προϊόντος με υπαιοτιότητα της εταιρίας  δεν χρεώνεστε τα έξοδα της νέας αποστολής.


- Mπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν για το οποίο δεν έμεινα ικανοποιημένος/η:


Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από το προϊόν που αγοράσατε, το giotakanata.gr σας δίνει την δυνατότητα να το επιστρέψετε. Για το ποσόν της επιστροφής θα εκδοθεί πιστωτικό σημείωμα για μία μελλοντική αγορά.  Γίνονται δεκτά όλα τα προΊόντα που είναι αχρησιμοποίητα, αφόρετα και στην αρχική τους συσκευασία. Τα εσώρουχα , ττα μαγιό, α καλτσόν και τα κολάν ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ για λόγους υγιεινής. Σημειώστε ότι δεν επιστρέφεται το ποσό της αποστολής παρά μόνο η αξία της αγοράς. Απλά τηλεφωνείστε  στο 210 9828859 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.